Kalkoenschnitzels uit India

Algemeen

Categorie: Hoofdgerecht
Goed voor: 4
Bereidingstijd: 20-40 minuten

Ingrediënten

- 4 kalkoenschnitzels
- 2 el Indiase kruidenpasta (Patak’s) uit pot
- 2 el olie
- 1 zakje santen (geraspte kokos)
- 100 gram ongezouten cashewnoten

Bereiding

Snijd de schnitzels klein met een scherp mes op een plank. Reinig deze materialen direct na gebruik onder heet stromend water. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de schnitzels met de kruidenpasta bruin.
Los de santen op volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet dit in de wok en laat het kalkoengerecht ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de noten op het laatst toe.


Serveertip: Heerlijk met gekookte rijst bestrooid met verse koriander, gekookte sperzieboontjes met geraspte kokos of seroendeng met gebakken banaan.