Huisverkoop De Slanke Bourgondiër van start!

Om de consumptie van kalkoenvlees in Nederland te stimuleren introduceren Nederlandse kalkoenhouders de campagne ‘De Slanke Bourgondiër’. Vier locaties in Zuidoost Nederland zijn onlangs gestart met de huisverkoop van het assortiment van De Slanke Bourgondiër.


De naam ‘De Slanke Bourgondiër’ verwijst naar de bourgondische uitstraling van kalkoenvlees in combinatie met het lage vetgehalte dat kalkoen bevat. Want kalkoenvlees is één van de lekkerste, gezondste en magerste vleessoorten. Het bevat minder vet dan kip en is heel veelzijdig. Het assortiment bestaat uit gangbare en veelzijdige kalkoenproducten, die verkrijgbaar zijn in verpakkingen van 300 en 450 gram. De producten zijn momenteel te bestellen bij vier verkooplocaties, die werken volgens tweewekelijkse bestel- en ophaalmomenten. In de toekomst zal het assortiment én het aantal verkooplocaties worden uitgebreid.


Via de website en sociale media gaat ‘De Slanke Bourgondiër’ communiceren over de mogelijkheden met kalkoenvlees, het leven op de kalkoenhouderij en overige nieuwtjes rondom het concept en de kalkoensector.