Kalkoenfilet met witlof en pasta
                                
                Algemeen
                
                                            Categorie:       Hoofdgerecht 
                                                                Goed voor:       2 
                                                                Bereidingstijd:  20-40 minuten 
                                    
                                    Ingrediënten
                
                
                    -
250 gram kalkoenfilet
- 1 el kalkoenkruiden
- 300 gram witlof
- 20 gram boter of margarine
- 150 gram pasta (lintmacaroni of penne)
- Zout
- 1 dl crème fraîche
- 1 el mosterd
                
                                    Bereiding
                
                
                    Snijd
de kalkoenfilet in stukjes en bestrooi ze met kalkoenkruiden. Halveer de
struikjes witlof in de lengte. Snijd de harde kern eruit en snijd de lof in
smalle reepjes. 
Kook de pasta in kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de
boter in een wok of braadpan en bak hierin de stukjes kalkoenfilet in ongeveer
5 minuten bruin en bijna gaar. Voeg de witlofreepjes toe en roerbak ze in 2-3 minuten beetgaar. Roer de crème fraîche en mosterd door het kalkoenmengsel en laat de saus even
pruttelen. Breng de saus op smaak met kalkoenkruiden en mosterd en voeg de saus
toe aan de pasta.